Forsiden
Foto: Jens Hemmel

Gymnastikhuset

Vodroffsvej 51, Frederiksberg.

Helle Gotveds far, N.H.Rasmussen, opførte Gymnastikhuset i 1898. Det er tegnet af P.V. Jensen Klint, der også tegnede Grundtvigskirken. Kunstneren Niels Larsen Stevns udførte alle dekorationer og udskæringer. Huset blev bygget med stor kærlighed til kunst og kvalitet helt ned i de mindste detaljer. Den kvalitet har gjort huset bevaringsværdigt - det er fredet - og givet gymnastiksalen en stemning, som gør brugen af rummet til en særlig oplevelse.

Lukkedage

Sæsonen går fra 1. september til 29. maj. Der er ferielukket på alle helligdage, og juleferie fra og med 23. december til og med 1. januar. Der er påskeferie fra og med 31. marts til og med 6. april. Gotvedskolen holder hverken efterårsferie eller vinterferie. Der oprettes hvert år sommerhold i juni og august.

Rabat

Deltagelse på flere hold giver rabat på kr. 60 per ekstra hold. Skaffer du en ny elev, sparer du en måneds kontingent, hvis vedkommende giver kontoret besked , efter at have betalt sin første faktura. Der er 50 % studierabat på udvalgte hold.

Parkering

På Vodroffsvej og i sidegaderne er der 2 timers parkering mellem 8.00 og 20.00 på hverdage, og mellem 8.00 og 15.00 på lørdage.

Gotvedskolens formål

Institutionens formål er at videreføre Helle Gotveds gymnastikpædagogiske arbejde i Gymnastikhuset, til priser hvor almindelige mennesker kan være med.

Ledelse

Søren Ekman og Henriette Bolt.

KONTAKT
GOTVEDSKOLEN
Gymnastikhuset   
Vodroffsvej 51  
1900 Frederiksberg C   vis på kort
Telefon 35 35 20 19
Email kontor@gotvedskolen.dk
CVR 7430 3528
I juni måned har kontoret åbent tirsdag og torsdag 10.00-14.00. Gotvedskolen er sommerlukket fra 1. juli til 5. august, begge dage inkl.
NYHEDSBREV
Få sidste nyt fra Gotvedskolen:
Tilmeld dig nyhedsbrevet.